OVERZICHT VAN DIENSTEN

Ixpression biedt u optimaal rendement bij de inzet van multimediale mogelijkheden.

Voor al uw online diensten bent u bij ons aan het juiste adres. 

Website hosting

Webhosting tegen zeer scherpe tarieven. Opvallend door de grote mate van maatwerk, betrouwbaarheid en snelheid. Volledig geautomatiseerd en in een flexibele werkomgeving.

Servers monitoren doen we 24/7 en bij problemen grijpen we ogenblikkelijk in. Wat er ook gebeurt, uw website is bij Ixpression altijd snel weer online. 

E-mailhosting / Office 365

Ixpression laat u genieten van uw mobiliteit. We realiseren toepassingen met volledige functies voor samenwerken en synchroniseren van e-mail, contacten, agenda's, taken en notities. Niet alleen voor e-mail cliÎnts als Microsoft Outlook en Mozilla Thunderbird, maar ook voor de nieuwste smartphones via Exchange Web Services, Exchange ActiveSync en SyncML.

Search Engine Optimization (SEO)

Ook voor Search Engine Optimization (SEO) kunt u bij Ixpression aan de bel trekken. Uw bezoekers weten uw website beter te vinden wanneer wij de techniek en de inhoud (content) van uw website verbeteren. Wanneer u regelmatig tekst- en/of structuurverbeteringen aanbrengt, levert u dat al snel een betere positie op bij zoekmachines (Page ranking).

Online diensten in optima forma

Websites en webwinkels bouwen is specialistenwerk


Ixpression dankt haar bestaan uit het vertrouwen van een reeks aan klanten. Stuk voor stuk stellen zij kwaliteit boven kwantiteit. Als ICTíer met meer dan 25 jaar ervaring weten we van de hoed en de rand. We bieden internetoplossingen die bijdragen aan uw bedrijfsstrategie. Geavanceerd en betaalbaar. Responsive en/of voor mobiel. U zegt het maar.

In 1995 gestart als gepassioneerd websitebouwer, nu een professioneel full service internetbureau.
ìErvaren en gedreven in het ontwikkelen van resultaatgerichte internettoepassingen.î