ONS BEVEILIGINGSYSTEEM

Het draadloze systeem van de toekomst. Draadloos. Zorgeloos.

Een AJAX alarmsysteem beveiligt uw huis effectief tegen inbraak – maar kan nog meer: het waarschuwt u tevens als er brand uit- breekt en verhindert daardoor brandschade, kan medische noodgevallen of overvallen melden en beschermt tegen waterschade.

Het AJAX alarmsysteem is een compleet gevarenmeldsysteem. Met maximaal 100 integreerbare draadloze melders biedt dit

alarmsysteem hoogste flexibiliteit en perfecte beveiliging – privé of voor kantoor. Met de mechatronische melders heeft u aanvullend een actieve inbraakbeveiliging: AJAX is in staat een poging tot inbraak al te melden, als de inbreker nog tevergeefs probeert het venster open te wrikken.

Alle componenten kunnen, middels de AJAX app en aan de hand van een unieke QR-code, via uw smartphone of tablet (iPhone OS of Android), Mac of PC worden ingeleerd en/of bediend.

En dankzij het kenmerkende design in twee kleuren (zwart of wit) passen deze componenten in elk design-interieur.

Ook voor beveiligingsdiensten bent u bij ons aan het juiste adres. 

Bewegingsmelder

Deur melder

Outdoor bewegingsmelder

Glasbreuk melder

Brandmelder

Overstroom melder

Afstandbediening

Bediening in huis

Bij Ixpression heeft u de keuze uit een Ajax alarmsysteem kit in zwart of wit. Het systeem is eenvoudig te installeren en te bedienen. De verschillende componenten van het alarmsysteem werken op batterijen, deze gaan maar liefst zeven jaar mee. Alle sensoren, rookmelders en sirenes zijn verbonden aan een Ajax hub centrale. Deze werkt met maximaal 100 apparaten. Heeft u vragen over de Ajax alarmsysteem kit? Neem dan gerust contact op.

Interesse in beveiliging?

Gebruik het formulier hiernaast en wij nemen contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.


Ixpression dankt haar bestaan uit het vertrouwen van een reeks aan klanten. Stuk voor stuk stellen zij kwaliteit boven kwantiteit. Als ICTíer met meer dan 30 jaar ervaring weten we van de hoed en de rand. We bieden internetoplossingen die bijdragen aan uw bedrijfsstrategie. Geavanceerd en betaalbaar. 

In 1995 gestart als gepassioneerd websitebouwer, nu een professioneel full service internetbureau en domoticabureau.
ìErvaren en gedreven in het ontwikkelen van resultaatgerichte internettoepassingen.î