Veilige, probleemloze en schaalbare archivering om aan uw bedrijfsbehoeften te voldoen

Uitgebreide e-mailarchivering als een service

Met Managed Archive Service kunt u de tijd en kosten van het implementeren van een e-mailarchiveringsoplossing tot een minimum beperken. Hierdoor is uw mailbox veel kleiner in omvang waardoor outlook ook veel sneller werkt.

Voordelen voor uw bedrijf

Juridische bescherming voor naleving van e-mail De wetgeving in veel landen is gewijzigd om e-mail samen met geschreven of afgedrukte gegevens op te nemen in wettelijke bewaarvoorschriften. Het onvermogen om een e-mail trail te produceren wanneer dat nodig is (bijvoorbeeld bewijs in een rechtszaak), kan leiden tot boetes, gerechtelijke sancties en verlies van geloofwaardigheid. Met MyArchiveService wordt alle zakelijke e-mail veilig opgeslagen in een fraudebestendige omgeving en binnen enkele minuten toegankelijk. Dit maakt het voor uw bedrijf eenvoudiger om waardevolle interne gegevens te vinden, zichzelf te verdedigen in een rechtbank of eenvoudig aan te tonen dat u voldoet aan de toepasselijke regelgeving.

Managed Archive

Service

 

Een volledig operationeel archief voor iedere klant ManagedArchiveService slaat uw bedrijfsgegevens niet samen met gegevens van andere bedrijven op in een overkoepelende archiveringsoplossing. In plaats daarvan zal voor elke klant een afzonderlijke, onafhankelijke archiefinstantie worden gemaakt.

Maximale

onafhankelijkheid

 

 

ManagedArchiveService is geen eenrichtingsverkeer. Al uw gegevens kunnen op elk moment in standaardformaten worden geƫxporteerd en naar uw bedrijf worden overgebracht, zonder verlies van informatie.

Absolute vertrouwelijkheid van uw gegevens

 

Ondanks dat we verantwoordelijk zijn voor het opslaan van uw gegevens en het onderhouden van uw archief, hebben we geen directe toegang tot de inhoud ervan. Uw gegevens worden versleuteld gearchiveerd en elke toegang wordt automatisch vastgelegd.

Gemakkelijke en snelle toegang voor gebruikers

Alle werknemers kunnen de gearchiveerde e-mails openen en snel doorbladeren dankzij de naadloze integratie in Microsoft Outlook. Managed ArchiveService biedt webtoegang en mobiele webtoegang voor smartphones en tablets.

Versleutelde, fraudebestendige opslag 

Kosteneffectief en onderhoudsvrij 

Onbeperkte opslag en retentie 

Voldoe aan compliance- en e-discovery-vereisten

One-Click Restore voor alle gebruikers

Gebruikers kunnen e-mails uit het archief herstellen met een enkele muisklik. De beheerder hoeft niet langer het tijdrovende proces doorlopen om ze van de back-up te herstellen.