Zo worden rookdetectoren getest en de reden waarom ze een EN 14604-certificering nodig hebben

De Ajax-detectoren FireProtect en FireProtect Plus zijn de brandbeveiligingsbarri√®re van het Ajax-systeem. Ze kunnen verbinding maken met de Ajax-hubs of zelfstandig werken; zet de detector gewoon aan en hang deze aan het plafond en wordt de klok rond beschermd. Het detecteert zowel rook als plotselinge temperatuurstijgingen. Met het apparaat kunt u verschillende soorten alarmen configureren en het kan samenwerken met andere branddetectoren van Ajax: als er slechts √©√©n brand detecteert, zullen alle sirenes afgaan. FireProtect/FireProtect Plus is draadloos en voorziet zelf zijn stroom. Met behulp van de Ajax-apps kun je de status van het apparaat controleren, de instellingen aanpassen of zelfs de rookkamer testen (ja, u hoeft niet meer naar het plafond te klimmen en te proberen die kleine knop in te drukken). Dit alles kan bovendien overal ter wereld worden gedaan.

 

Om de wereldwijde markt voor brandveiligheid te kunnen betreden en te kunnen concurreren met andere professionele oplossingen, moest de branddetector gecertificeerd worden door een onafhankelijk laboratorium voor de naleving van bepaalde industrienormen. Als het apparaat alle tests kon doorstaan, dan zou er geen twijfel bestaan over de kwaliteit en de betrouwbaarheid ervan.

 

Bent u nou ook geintresseerd in brandmelders of een alarm systeem ? Dan kunt u contact met ons opnemen via het onderstaande formulier

Veld is verplicht
Veld is verplicht Onjuiste e-mail
Veld is verplicht
Uw bericht is succesvol verstuurd
Sorry, uw bericht is niet verstuurd
  • products_intro2@1x.png