overstappen naar Office 365

Office 365 steeds vaker meest voordelige optie

Veel van onze klanten maken de overstap van Microsoft Exchange naar Office 365. Op 11 april stopte namelijk de uitgebreide ondersteuning van Microsoft op Microsoft Exchange Server 2007. Dat betekent dat er geen beveiligingsupdates meer plaats vinden. Dit zet organisaties die gebruik maken van de Microsoft Exchange Server voor de keuze; of investeren in een nieuwe Exchange Server of overstappen op Office 365. Wat is het beste voor uw onderneming? 

 

Een snelle rekensom concludeert steeds vaker dat e-mail via Office 365 de meest voordelige optie is. De investering van een nieuwe Exchange server komt uit tussen de Ä 8.000 en Ä 9.000; bijbehorend IT-beheer bedraagt minimaal Ä 125 per maand. Wanneer u ervoor kiest om over te stappen naar de cloud dan is de initiÎle investering niet nodig en zijn er uitsluitend uitgaven per maand. Bij Office 365 betaalt u bijvoorbeeld per mailbox minder dan Ä 4 per maand. Hier komen de abonnementskosten van alle andere software die op de Exchange server draaide bij. In het merendeel van de gevallen is e-mail via Office 365 ñ mits de overige software in de cloud wordt aangeboden ñ de meest interessante keuze.

 

Is de overstap naar e-mail via Office 365 ook iets voor u? Ixpression adviseert en berekent graag vrijblijvend beide opties voor uw organisatie om zo te kijken wat voor u de beste oplossing is.