wij hebben de oplossing voor uw wifi-problemen!

Wi-Fi op de zaak en bij u thuis van een perfecte kwaliteit

 

Wie het naadje van de kous wil weten over draadloze netwerken is bij Ixpression aan het goede adres. Uw computer- , internetverbinding en/of telefoonnetwerk sluiten we feilloos aan zonder al die vervelende glasvezelverbindingen of koperen kabels.

 

Draadloze bedrijfsnetwerken

De meeste van u hebben thuis een draadloze internetverbinding (Wi-Fi) voor de laptop, smartphone en tablet. Het komt regelmatig voor dat het internetsignaal thuis zwak is of de verbinding helemaal wegvalt. Dat is thuis vervelend maar op de zaak een ware ramp. Ixpression heeft talloze bedrijven voorzien van draadloze verbindingen die zorgen dat u en uw mensen in goede verbinding blijven en optimaal samenwerken.

 

Een vaak gehoorde klacht is dat WiFi traag is.


Website's of filmpjes laden duurt lang of lukt zelfs helemaal niet.
Veel providers bieden tegenwoordig een Wifi versterker aan. Maar dat laat ook zeker nog te wensen over.

Wij hebben al vele jaren ervaring met WiFi en zeker ook de gevallen dat het niet werkt.
Om een woonhuis of bedrijfspand van goede WiFi te voorzien maken wij gebruik van Ubiquiti UniFi Zenders en netwerkapparatuur.

De UniFi reeks van Ubiquiti bestaat niet meer alleen uit de populaire acces points, tegenwoordig worden er ook producten voor routing/switching, camerabeveiliging en VoIP telefonie met dezelfde betrouwbaarheid en kwaliteit die we gewend zijn van Ubiquiti.


Uiteraard meten wij de kwaliteit van de verbinding zodra deze werkt en maken aanpassingen daar waar nodig.


"Ixpression verbetert verbindingen en houdt u niet aan het lijntje."


ALS GLASVEZEL BIJ U GEEN OPTIE IS...