Ixpression verbetert verbindingen en houdt u niet aan het lijntje.

OOK ALS GLASVEZEL BIJ U GEEN OPTIE IS...

De behoefte aan bandbreedte blijft maar toenemen en telecommunicatie-voorzieningen zijn vandaag de dag van groot belang voor veel bedrijven en instellingen. Dat is ook precies de reden waarom steeds meer bedrijven hun ADSL of SDSL verbinding opzeggen en de overstap maken naar een glasvezelverbinding...maar wat als dat bij u niet kan?

 

Naast wifispecialist zijn we ook WiSP provider. WISP staat voor Wireless Internet Service Provider. Dat betekent o.a. dat wij uw bedrijfspand snel en professioneel kunnen voorzien van radiozenders en -ontvangers voor snel en stabiel internet: tot wel 800MB!

Een straalverbinding is een radioverbinding die kan worden gebruikt om de netwerken van twee of meer vestigingen aan elkaar te koppelen; bijvoorbeeld om de internetverbinding te delen.


Straalverbinding als alternatief voor glasvezel


Zo werkt het perfect

Op uw bedrijfsgebouw plaatsen we een speciale antenne (straalzender) die connectie maakt met een nabijgelegen centrale steunpuntantenne (radio node). Deze antenne verbinden we met het vaste Ethernetnetwerk en klaar.!

 

Zo werkt het niet

Tussen de antenne en de radio node mogen geen hoge objecten (bomen, gebouwen, masten etc.) staan, die de straalverbinding blokkeren. Tussenliggende metalen objecten zorgen ook nog wel eens voor storingen. Daarom bekijken we vooraf d.m.v. een Site Survey of het plaatsen van straalverbindingsantennes wel zin heeft.


624

Wifi AccessPoints in beheer

73

Straalverbindingen

34871

Meters utp kabel

392

IP Cameras in beheer

Installatiehulp nodig?

 

Op afspraak komen wij graag bij u langs om uw installatie van 

Philips HUE, SONOS, AJAX Alarmsystemen, Unifi, Apple HomeKit te installeren of te configureren.